Skip to main content
  • NovaRock 2024

    NovaRock 2024

    NOVAROCK 13 - 17. June 2024 Nickelsdorf, Austria

     Nova Rock 2024 je hudební festival, který se bude konat...

    přečíst

  • Program MGCDF 2023

    Program MGCDF 2023

    Program MetalGate Czech Death Fest: 2023 uveřejněn!

    přečíst

  • NTEY DF 2023

    NTEY DF 2023

    !!! 30 let Fleshless a 10 výročí NTEY DF!!!

    přečíst

led11

Bring Me The Horizon se vrací do Prahy!

Tiskové zprávy



7. 2. 2023
Bring Me The Horizon
Sportovní hala FORTUNA
PRAHA



Bring Me The Horizon





   Chvíle, na kterou jsme všichni čekali, je konečně tady. Bring Me The Horizon, hvězdy britské hudební scény, se vracejí do Prahy. V roce 2019 rozhoupali první den Rock for People v Hradci Králové a nyní potěší fanoušky v hlavním městě Praze. Pražský koncert je jednou ze zastávek jejich Survival Horror European Tour a odehraje se 7. února 2023 v Malé sportovní hale v rámci koncertů Rock for People.
V neposlední řadě vystoupí jako speciální host Američan A Day To Remember. Jako support vystoupí Poorstacy a Static Dress.

   Parta kolem ikonického Olivera Sykese podniká odvážné kroky do budoucnosti, ať už na poli hudby nebo módy. Jejich hudební vývoj prošel deathcorem, metalcorem, ale slyšet je i spousta chytlavých popových melodií nebo elektroniky. Bring Me The Horizon dělají ve všech směrech přesně to, co chtějí. A stále rostoucí zástupy věrných fanoušků dokazují, že jim to jde skvěle. Kromě úžasných fanoušků a pozornosti hudebních médií je kapela úspěšná i na poli kritiky a hudebních cen. Svědčí o tom několik nominací na ceny Grammy, BRIT Awards, NME Awards nebo Kerrang! Ocenění, ve kterých kapela několikrát vyhrála.

   BMTH je kapela, jejíž pověst ji předchází o velké kroky – okamžitě zaručuje jedinečný zážitek, nezapomenutelnou hudbu a vizuální show. Ostatně návštěvníci Rock for People 2019 by mohli vyprávět!






Napsat komentář

Komentujete jako host.

 
Postaveno na Joomla! & YOOtheme.
Copyright © 2011 - 2023 CreedNet.cz - všechna práva vyhrazena.